Lirik Lagu MeerFly, MK, Kidd Santhe - HAA Tepok

Lirik Lagu MeerFly, MK, Kidd Santhe - HAA Tepok|DENGARKAN lagu single terbaru nyanyian MeerFly, MK dan Kidd Santhe berjudul 'HAA Tepok' yang juga merupakan terbitan dibawah Aries Music Sdn Bhd. Lagu terbaru HAA Tepok ini dicipta oleh MeerFly, Kidd Santhe dan MK. Jom lihat lirik lagu HAA Tepok nyanyian MeerFly, MK dan Kidd Santhe dibawah.

Lirik Lagu MeerFly, MK, Kidd Santhe - HAA Tepok

Penyanyi: MeerFly, MK dan Kidd Santhe
Judul Lagu: HAA Tepok
Penulis Lirik: MeerFly, MK dan Kidd Santhe

Lirik Lagu MeerFly, MK, Kidd Santhe - HAA Tepok

MK

Aku ada geng professional
Running with my clique huh international
Terlalu bnyak yes ya jarang dpt no
Terlalu banyak show ya jarang tak penuh
So make it move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jln pintas
Nak duit tingkat tingkat
Terpaksa kerja keras
Awek awek korang terpikat mcm ku pakai susuk

Tercucuk dah masuk
tak undur dah masuk
tengok bawah dia duduk
tak kisah dia angguk.
alamak lupa nama alamak siapa dah

gua kan tak kiah lu nak wa oh pakwe dia
banyak mulut nak benci
capaklah apa ku tak henti
susah susah sampai sini nak langgar ku tak lari

sorry bro hari ini ku menang lagi

Meerfly



Kidd Santhe


Video Lirik Lagu MeerFly, MK, Kidd Santhe - HAA Tepok

*Akan dikemaskini

No comments

Powered by Blogger.